"Volem recuperar el vi de Menorca apostant per la conservació dels valors naturals de l'illa"

La seva aposta per la viticultura sostenible els va portar fa ja més 10 anys a integrar-se en la Custòdia Agrària i a la producció integrada usant abonament orgànic.

Vins

S’elaboren quatre tipus de vins diferents: dos de negres, un de blanc i un de rosat. Al llarg de la seva trajectoria han aconseguit ser mereixedors de reconeixements a la Wine Spirit Competition, com també l’any 2014 a la Guía Peñín. El 2015 van treure al mercat el primer vermut negre menorquí macerat amb 25 herbes.

Serveis
  • Visites guiades al celler excepte en temps de verema (cal contactar prèviament)
     – Dimarts a les 11.30 h català/castellà
     – Dijous a les 11.30 h en anglès
     – Grups de més de 10 persones poden adaptar horaris
  • Venta de vi en finca
    Dilluns a divendres 10.00 a 13.00 h
Història
El projecte de Binitord es va posar en marxa l’any 2007 amb un model de celler soterrat que no estigués exposat a les oscil·lacions de temperatura amb l’objectiu de garantir la qualitat del vi. L’any 2019 van fer una ampliació d’una nova nau de 280 metres damunt l’actual celler per poder millorar la seva producció.
Vinyes
El celler Binitord té plantades cinc hectàrees de vinya a la zona sud de Ciutadella, a mig camí del Far d’Artrutx que li permeten una producció d’unes 30.000 ampolles. Bona part de les tasques de la vinya es fan encara de forma artesanal.

Contacte

Bodegas Binitord

Camí del lloc de ses monges, s/n.
07760 – Ciutadella de Menorca
www.binitord.com 
info@binitord.com
+34 665 560 224