Binifadet és una mica més que un celler, és un projecte familiar de vida.

Triem la nostra passió: el camp i la vida menorquina i la convertim en un aposta a llarg termini en la qual, any a any, sumem experiències que et convidem a compartir al voltant del vi, el seu art i la seva cultura.

Vins

Compten amb una extensa gamma de vins que els ha situat com un dels cellers capdavanters a Menorca. Disposen d’una línia d’escumosos i darrerament han elaborat una serie de vins de parcel·la dels quals la Guía Peñín ha valorat el seu blanc com el millor de les Balears.

Serveis
 • Visites al celler.
  Grups de maxim 15 persones.
  De l’1 al 31 de maig:
  de dilluns a dissabte a les 13.00 h.
  De l’1 de juny al 30 de setembre:
  de dilluns a dissabte a les 13.00 h.
  de dilluns a diumenge a les 19.00 h.
 • Tastos.
  Grups de maxim 8 persones.
  Cal concertar-los previament.
Història

Va ser la visió de Carlos Angles l’any 1979 en plantar vinya a casa seva i començar a produir vi per a la seva família la que va permetre que anys més tard nasqués el celler Binifadet, avui liderat per la segona generació. El 2004 obria les portes i des de llavors no ha parat de créixer i transformar-se.

Vinyes

Situades al municipi de Sant Lluís, al sud de Menorca, ocupen una extensió de dotze hectàrees i la seva producció anual gira al voltant de les 100.000 ampolles, la meitat de tot el que es produeix actualment a l’illa.

Contacte

Bodegas Binifadet

 

Ctra. Sant Lluís-Es Castell, km. 05
07710 – Sant Lluís
www.binifadet.com 
info@binifadet.com
+34 971 150 715